Produs Analiza Management
Solutii Produse de tip Audit Analiza problemelor de performanta individuala
 

Analiza problemelor de performanta individuala

Orice manager a avut de-a face cel putin o data in viata cu situatii in care angajatii nu isi fac treaba asa cum si-ar dori. Lipsa controlului asupra rezultatelor sau modului de lucru poate genera frustrari si multa tensiune interna.

Cea mai frecventa solicitare pe care managerii o fac consultantilor nostri este legata  tocmai de performanta angajatilor, indiferent din ce departament fac parte.

Rolul nostru este de a identifica factorii care contribuie la performanta scazuta si de a pregati masurile care se impun. Evaluarea noastra duce catre doua directii: angajatii si organizatia.

Constrangeri pentru performanta

Performanta unui angajat depinde de 3 factori : potential, atitudine si conditii sau, altfel spus, pentru a fi performant, un angajat trebuie sa vrea, sa stie „cum" si sa i se ofere conditiile (sau macar sa nu fie impiedicat sa performeze). Asta inseamna ca, atunci cand analizam lipsa de performanta, va trebui sa evaluam atat cunostintele despre produs si proces, atitudinea si dorinta de a performa cat si  posibilele bariere pe care structura, sistemele sau cultura organizatiei i le pun in cale. 

Pentru a intelege problemele de performanta ale individului combinam:

Ce spun altii despre noi:

Rezultatul unei astfel de analize cuprinde evidentierea problemelor identificate si a cauzelor lor, a ariilor de imbunatatire si un plan de masuri. Masurile  care reies dintr-un asemenea audit difera de la caz la caz, in functie de situatiile intalnite, si combina:

Implementarea masurilor aduce pe termen mediu imbunatatiri semnificative a valorilor indicatorilor de performanta vizati, scaderea fluctuatiei de personal si imbunatatirea moralului personalului.

BMM Academy logo

Vreti sa stiti mai multe despre managementul performantei la nivel organizational, la nivelul proceselor sau la nivel individual? Va invitam sa participati la unul din cursurile organizate de Business Management & Marketing Academy. De ce nu fac angajatii ce ne asteptam de la ei? Un curs care raspunde la aceasta intrebare.  

BMM People logo

Interesat de recrutarea unor oameni de vanzari sau recrutarea unor manageri? Interesat de evaluarea oamenilor de vanzari sau de evaluarea echipei manageriale? Doriti sa implementati in cadrul companiei un sistem de recrutare si selectie eficient sau un sistem de evaluare pe baza de indicatori de performanta? Consultantii de la BMM People va stau la dispozitie cu servicii dedicate managementului resurselor umane. 

 

Pentru o oferta personalizata va invitam sa ne cunoasteti. Apasati butonul alaturat si un consultant va va contacta in cel mai scurt timp posibil.
 
 
ARTICOLE
De ce nu fac angajatii ce ne asteptam de la ei?
Articol Management
Un articol care analizeaza lipsa de performanta a angajatilor si cauzele ei.
 

 

  
Alte Articole Organizare: 3 Abordari care pot salva Timp, Bani si Energie Part 1, 3 Abordari care pot salva Timp, Bani si Energie Part 2, 3 Abordari care pot salva Timp, Bani si Energie Part 3, De ce nu fac angajatii ce ne asteptam de la ei?