Produs Analiza Management BMM
Solutii Produse de tip Audit
 

SERVICII DE AUDIT

Motto: "O afacere are nevoie de cineva din afara care sa puna intrebarile dure" (Stephen R. Covey)

Suntem convinsi ca managerii isi pot rezolva si singuri problemele de performanta care le afecteaza vanzarile, costurile, calitatea sau bunul mers al lucrurilor. Intrebarea este in cat timp, la ce costuri si cu ce efecte pe termen mediu si lung. Atunci cand situatia cere interventii rapide, rolul nostru este de a oferi un shortcut catre know how-ul necesar, catre informatiile si cunostintele de care organizatia are nevoie pentru a-si rezolva problemele in cel mai scurt timp.

Ce cred altii despre noi: "Profesionalism in abordarea si intelegerea problemelor cu care ne confruntam, creativitate si un inalt nivel de pregatire dovedite in gasirea celor mai potrivite solutii". (R. Moldovan – EVW Holding)

"Oricine poate sa-ti spuna ca faci bine ceea ce faci. Oricine se poate uita la tine si la alti 20 si sa-ti spuna ce faceti la fel. Dar e nevoie de mult mai mult ca cineva sa-ti spuna ce nu faci bine si sa te ajute sa gasesti modalitati de a imbunatati lucrurile. (...) BMM m-a ajutat pe mine si pe multi altii sa fac asta. Daca nu va ies toate lucrurile in cel mai bun mod cu putinta, apelati la ei".(C. Sorlea – Cybercom)

Cand performanta este sub asteptari, rolul nostru in calitate de consultanti este de a pune intrebarile potrivte, de a urmari aspectele relevante ale afacerii si factorii cheie de succes care stau la baza rezultatelor. Ce aducem intr-un audit?

Consultanta icon Audit vanzari - audit al factorilor care influenteaza vanzarea (Audit strategie, Audit marketing, Audit vanzari, Evaluare oameni de vanzari)

Cand vanzarile scad sau nu ating un nivel asteptat, fiecare membru al echipei de vanzari da vina pe altceva sau altcineva. Directorul de vanzari se uita nemultumit inspre oamenii de vanzari care la randul lor critica produsele si se plang de preturi si toti privesc inspre clientul care exagereaza in pretentii. Echipa de consultanti ai BMM Consulting va propune o abordare integrata pentru auditul vanzarilor. Pornim de la intelegerea faptului ca la baza rezultatelor atribuite departamentului de vanzari stau o serie de factori critici de succes ..... [ citeste mai mult...]

Consultanta icon Audit pentru performanta organizationala

Performanta organizationala nu este rodul intamplarii. Din contra, singurele aspecte care se dezvolta de la sine sunt haosul si dezordinea. Lipsa de performanta poate fi rezultatul unor neajunsuri organizationale la diferite niveluri... [citeste mai mult]

Consultanta icon Analiza problemelor de performanta individuala

Performanta unui angajat depinde de 3 factori: potential, atitudine si conditii sau, altfel spus, pentru a fi performant, un angajat trebuie sa vrea, sa stie „cum" si sa i se ofere conditiile (sau macar sa nu fie impiedecat sa performeze). Pentru a intelege problemele de performanta... [citeste mai mult]

 
 

Noutati