Produs Analiza Management BMM
Solutii Produse de tip Audit Audit pentru performanta organizationala
 

Audit pentru performanta organizationala

Performanta organizationala nu este rodul intamplarii. Din contra, singurele aspecte care se dezvolta de la sine intr-o companie sunt haosul si dezordinea. Lipsa de performanta poate fi rezultatul unor neajunsuri organizationale la diferite niveluri:

Asta se intampla de obicei cand organizatiile cresc prea repede si oamenii nu pot tine pasul cu schimbarile sau cand, din contra, organizatia a fost nevoita sa isi reduca din activitate si implicit din oameni. Alteori, organizatiile nu apuca sa evolueze cu viteza cu care mediul competitiv ridica provocari: schimbari ale cerintelor clientilor sau aparitia ori dezvoltarea unor competitori care le vizeaza cota de piata. Simptomele vizibile sunt legate de scaderea incasarilor, de cresterea costurilor, de reducerea profitului si a lichiditatilor. In asemenea conditii masurile luate trebuie sa trateze organizatia ca sistem. 

Consultantii nostri va propun o abordare pluridisciplinara si integrata. Abordarile noastre pornesc cu definirea performantei la nivel organizational, la nivel de procese si la nivel individual. Continuam cu identificarea decalajelor intre performanta dorita si cea obtinuta si analiza cauzelor acestora prin audituri functionale si analize de proces. In definirea si analizarea performantei aducem impreuna atat perspectivele financiare cat si cele operationale, de marketing si cele legate de resursele umane, managementul informatiilor sau al cunostintelor. In functie de neajunsurile identificate se stabilesc masuri care pot viza:

Consultanta icon Program de scadere a costurilor

Indiferent ca se taie costuri sub presiune (impinsi de instinctul de supravietuire) sau din dorinta de a fi pregatiti pentru ce ar putea aduce viitorul, punctul de pornire trebuie sa fie permanent acelasi: care sunt acele capabilitati de care am nevoie pentru a putea targeta si servi clientii cei... [citeste mai mult]

Consultanta icon Optimizare de procese

Indiferent de domeniul de activitate exista o tendinta generala de a complica lucrurile sau chiar de a merge impotriva propriilor interese si obiective. Prima intrebare care ne vine in minte este : de ce? De ce ar gandi cineva un proces mai putin eficient sau chiar costisitor sau daunator calitatii sau flexibilitatii sau creativitatii? Raspunsul este ca nu l-a trasat nimeni in parametrii ... [citeste mai mult]

Consultanta icon Sistem de managementul performantei organizationale

Sistemul de managementul performantei organizationale bazat pe indicatori de performanta pe care vi-l propunem are rolul de a va oferi controlul organizatiei pe 360[citeste mai mult]

Consultanta icon Trasarea de strategii functionale (marketing, financiar, resurse umane) care sa sustina parcursul companiei

In functie de directiile de actiune alese impreuna cu clientii nostri, rezultatele unei asemenea interventii se traduc in imbunatatiri la nivelul vanzarilor, la nivelul cotei de piata, al costurilor, al gradului de satisfactie a clientilor sau la nivelul calitatii. Propunerile facute de consultantii nostri au ca fundament:

Ce cred altii despre noi: "Logica, Creativitate, Prezenta de spirit, Rezistenta la provocari si Ambitie" (A. Nedelcu – Rompetrol)

"Intotdeauna o opinie de business matura si un partener de incredere". (Mircea P. – Impact)

"BMM Consulting este o firma de consultanta de exceptie. Merg la “punct ochit, punct lovit “. Diagnoza, solutii, verificare in timp a aplicarii “tratamentului “ propus, corectii din mers . Iar despre materialele de specialitate puse la dispozitie pot afirma clar ca denota exact rolul asumat de echipa lor , de a ajuta oamenii de afaceri , de a contribui la crearea unei retele de oameni de afaceri in Romania cu inalt nivel de pregatire.Tot respectul!" (D.Ciurescu - Leida)

BMM Academy logo

Vreti sa stiti mai multe despre managementul performantei la nivelul organizatiei, al proceselor de business sau la nivel individual si despre instrumentele pe care le aveti la dispozitie pentru imbunatatirea performantei? Va invitam sa participati la unul din cursurile organizate de Business Management & Marketing Academy;

BMM People logo

Interesat de recrutarea unor oameni de vanzari sau recrutarea unor manageri? Interesat de evaluarea oamenilor de vanzari sau de evaluarea echipei manageriale? Doriti sa implementati in cadrul companiei un sistem de recrutare si selectie eficient sau un sistem de evaluare pe baza de indicatori de performanta? Consultantii de la BMM People va stau la dispozitie cu servicii dedicate managementului resurselor umane.

Pentru o oferta personalizata va invitam sa ne cunoasteti. Apasati butonul alaturat si un consultant va va contacta in cel mai scurt timp posibil.
 
 
Articole
De ce nu fac angajatii ce ne asteptam de la ei?
Articol Management
Un articol care analizeaza lipsa de performanta a angajatilor si cauzele ei.
 
  
Alte Articole Organizare: 3 Abordari care pot salva Timp, Bani si Energie Part 1, 3 Abordari care pot salva Timp, Bani si Energie Part 2, 3 Abordari care pot salva Timp, Bani si Energie Part 3, De ce nu fac angajatii ce ne asteptam de la ei?