BMM Software
BMM Consulting BMM Software
 
BMM Software logoBMM Software s-a specializat pe oferirea de solutii software de ultima generatie capabile sa raspunda nevoilor de informare in timp real si de eficientizare a activitatii. Oferim clientilor nostri nu doar software performant ci si posibilitatea de a lucra impreuna cu consultanti cu experienta pe analiza de business si managementul proceselor. Experienta si pregatirea de exceptie a consultantilor nostri ne permit sa inteleagem specificul activitatii, modelul de business si sa stabilim impreuna cu dumneavoastra solutii adaptate si performante.

Am construit parteneriate cu oameni si companii in care avem incredere pentru a veni in intampinarea nevoii de consolidare sau crestere sanatoasa a afacerilor clientilor nostri.

Entersoft Silver Certified Partener

Parteneriatul cu Entersoft - Grecia ne da posibilitatea de a oferi solutii integrate si flexibile pentru controlul si managementul afacerii, solutii software pentru automatizarea si optimizarea activitatilor cu functionalitati avansate de ERP, CRM, RETAIL, MOBILE, E-COMMERCE si de tip BUSINESS INTELLIGENCE integrate cu toate platformele Entersoft

Partener Kaisha Tech

Datorita partenerilor nostri din Japonia (Kaisha Tec) punem la dispozitia clientilor nostri cele mai noi instrumente folosite in analiza, modelarea si automatizarea proceselor de business, instrumente folosite de clienti precum Toyota, Fuji, Triumph sau City Bank, Nissan, Honda sau Airbus.

Autentificare

Cont nou
Am uitat parola
 

Newsletter 

Recomandari

 
Oricine poate sa-ti spuna ca faci bine ceea ce faci. Oricine se poate uita la tine si la alti 20 si sa-ti spuna ce faceti la fel. Dar e nevoie de mult mai mult ca cineva sa-ti spuna ce nu faci bine si sa te ajute sa gasesti modalitati de a imbunatati lucrurile. E nevoie chiar de mai mult pentru ca cineva sa te ajute sa identifici lucrurile care te pot diferentia, te pot scoate din multime si te pot pune in frunte. Insa lucrul cel mai de pret pe care il poti obtine este abilitatea de a ajunge sa faci lucrurile singur. Brindusa m-a ajutat pe mine si pe multi altii sa fac asta. Daca nu va ies toate lucrurile in cel mai bun mod cu putinta, apelati la ea.

C. Sorlea – Cybercom