Despre Noi - BMM Consulting
Despre noi
 

Despre „NOI” in sensul adevarat si larg al cuvantului

Avem CUNOSTINTE, EXPERIENTA si ENERGIE. Punem multa PASIUNE in ceea ce facem si ne implicam 100 %. Va invitam sa ne cunoasteti. Este o invitatie la performanta. Performanta cum laude.

 Trasarea Directiei Strategice

Asiguram clientilor nostri instrumente pentru managementul si cresterea performantei la nivel organizational, la nivelul proceselor si la nivel individual.

Activam intr-un domeniu interesant si plin de provocari: consultanta manageriala. Aici, mai mult decat in orice alt domeniu, succesul nu este niciodata unilateral si meritele trebuie impartite. Ca firma de consultanta, ne definim  prin cele peste 300 de organizatii cu care am lucrat sinergic. Noi existam prin oamenii pe care i-am sprijinit in gasirea celor mai bune solutii la provocarile inerente vietii de afaceri, oameni fara al caror sprijin nu am fi reusit.

Ce cred altii despre noi :  "Echipa BMM Consulting a intervenit intr-un moment in care cresterea performantei  devenise o necesitate stringenta. Am apreciat atat modul de lucru cat si instrumentele avansate folosite in indeplinirea sarcinilor care au permis sa adauge valoarea asteptata muncii lor." A. Balea - Marlex

Am construit parteneriate cu oameni si companii in care avem incredere pentru a veni in intampinarea nevoii de consolidare sau crestere sanatoasa a afacerilor clientilor nostri.

Entersoft Silver Certified Partener Parteneriatul cu Entersoft - Grecia ne da posibilitatea de a oferi solutii integrate si flexibile pentru controlul si managementul afacerii, solutii software pentru automatizarea si optimizarea activitatilor cu functionalitati avansate de ERP, CRM, RETAIL, MOBILE, E-COMMERCE si de tip BUSINESS INTELLIGENCE
   

Partener Kaisha Tech
Datorita partenerilor nostri din Japonia, Kaisha Tec, punem la dispozitia clientilor nostri cele mai noi instrumente folosite in analiza, modelarea, optimizarea si automatizarea proceselor de business, instrumente folosite de clienti precum Toyota, Fuji, Triumph sau City Bank, Nissan, Honda sau Airbus.

Trasarea Directiei Strategice

Ne implicam 100 % si ne motiveaza bucuria lucrului bine facut. Rezultatele excelente din cei  peste 10 ani de experienta vorbesc despre pregatirea pe care o avem si pasiunea pe care o punem in ceea ce facem dar, in egala masura, despre clientii nostri si despre parteneriatele pe care le-am construit pentru abordarea problemelor de performanta organizationala sau individuala. Lucram cu si pentru oameni pe care ii respectam si in care credem. Clientii nostri  au fost si sunt  pro-activi. Ei nu raspund la ce se intampla in organizatia lor ci controleaza si dicteaza  mersul lucrurilor. Clientii nostri sunt deschisi la nou: ei stiu ca abordarile inovative sunt raspunsul la schimbare permanenta si capacitatea de a invata mai repede decat competitorii poate deveni un serios avantaj competitiv. Clientii nostri dau dovada  de gandire critica si abordare sistemica si inteleg ca in afaceri suprasimplificarea este la fel de periculoasa ca supracomplicarea. Ei inteleg ca alegerea unei solutii manageriale trebuie sa tina cont de cauzele multiple si corelate ale problemelor. Ei analizeaza orice solutie nu doar din perspectiva beneficiilor imediate ci luand in calcul si impactul pe termen lung pe care o solutie il poate avea in alte planuri ale activitatii. 

Ce cred altii despre noi : : "La inceput remarci cunostintele si experienta dar cand lucrurile sunt dificile, resimti implicarea si sustinerea de care ai nevoie." N. Aloman - Chimica S.A.

Cand apeleaza la noi, clientii nostri au in fata provocari complexe care cer solutii eficiente si cu impact maxim. Pentru a fi capabili sa facem asta, am investit in aprofundarea cunostintelor noastre dincolo de nivelul pe care scoala romaneasca il putea asigura. Am parcurs programe de MBA si CPP in Marea Britanie, am participat la cursuri a unor prestigioase centre de invatamant superior si pregatire manageriala din Belgia, Germania sau Olanda. Am obtinut certificari si acreditari recunoscute international in Analiza de Business, Managementul Proceselor, Management de Proiect sau Managementul Resurselor Umane. Ca recunoastere a experientei si nivelului de pregatire, consultantii nostri au fost invitati sa predea la institutii de pregatire manageriala din Romania, Anglia sau Germania. Fiecare din consultantii nostri s-a specializat pe cel putin doua din urmatoarele arii de expertiza: Analiza de Business si Optimizare Procese, Marketing si Managementul Vanzarilor, Managementul Performantei si al Resurselor Umane, Management Financiar respectiv Strategie competitiva.

Ce cred altii despre noi : 

"Profesionalism in abordarea si intelegerea problemelor cu care ne confruntam, creativitate si un inalt nivel de pregatire dovedite in gasirea celor mai potrivite solutii" R. Moldovan – EVW Holding

"Logica, Creativitate, Prezenta de spirit, Rezistenta la provocari si Ambitie" A. Nedelcu – Rompetrol 

"In calitate de furnizor de servicii profesionale am apreciat proactivitatea voastra in a identifica solutii pentru imbunatatirea controlului la nivelului echipei manageriale. Conceptul de sistem de management al performantei dezvoltat de voi l-am apreciat ca fiind inovativ in domeniul instrumentelor de planificare si control. Am apreciat de asemenea implicarea pe tot parcursul etapei de culegere de date si a formularii solutiilor de implementat. Cred ca sunteti o companie cu mult peste nivelul competentelor firmelor locale de consultanta in afaceri." (A. Farcas – Presedinte Consiliu de administratie Chimica)

 

Abordarea performantei de catre consultanti cu specializare unica este utila in problemele simple si clare. O abordare unidirectionala in probleme complexe se va derula intotdeauna ca in parabola indiana a orbilor care au intalnit un elefant si care, descriindu-l, l-au prezentat in functie de partea pe care pusesera mana. "E ca o creanga"  a spus cel ce atinsese trompa. "Ba nu, ca un sarpe de apa" a spus cel ce atinsese coada. „Ca un zid" a zis cel care se lovise de corpul animalului. Acelasi comportament apare cand fiecare consultant (intern sau extern) abordeaza problemele strict din perspectiva pregatirii sale. Problemele complexe insa cer o abordare integrata si holistica. Capacitatea de a gandi sistemic si a integra perspectiva financiara, a marketingului, cea operationala si a resurselor umane in abordarea provocarilor legate de performanta este fundamentata pe pregatirea pluridisciplinara de inalt nivel  a consultantilor nostri si este ceea ce ne deosebeste de alte firme de consultanta romanesti.

Clientii nostri nu au timp de experimente si teste. Ei au nevoie de solutii practice, testate si validate. Este important asadar sa intelegem realitatea de business dincolo de clisee si carti. De aceea solutiile noastre se bazeaza pe experienta practica de management a consultantilor nostri in cateva din cele mai mari companii romanesti si multinationale. Venim in plus cu peste 10 ani de experienta in consultanta in diverse verticale de business, de la distributie la productie, de la servicii la sectorul public care ne-au permis sa intelegem dificultatile reale cu care se confrunta fiecare din acestea dar si sa dezvoltam  acel „can do spirit" care ne caracterizeaza si care este  nascut tocmai din constientizarea multitudinii de solutii deja testate.

Avem cunostinte, experienta si energie. Punem multa pasiune in ceea ce facem si ne implicam 100 %. Va invitam sa ne cunoasteti. Este o invitatie la performanta. Performanta cum laude.

Ce cred altii despre noi : 

"O echipa care a dovedit ca poate sa puna la fel de multa pasiune in tot ceea ce face pentru clientii sai cat in firma proprie." M. Farcas - Presedinte Consiliu de administratie Chimsport

"Competitivitate, Excelenta, Inventivitate, Pasiune, Experienta"  P. Gradinariu – Europharm