Produs Intervenite management vanzare BMM Consulting
BMM Consulting BMM Software Entersoft CRM
 

ENTERSOFT CRM

Entersoft CRM® este un sistem inovator de Gestionare a Relatiilor cu Clientii sau Partenerii de Afaceri, care sustine nevoile departamentelor de Vanzari, Marketing, Suport Clienti, Service (SLA) ale organizatiei. Este complet integrat cu alte sisteme de tip ERP, oferind in timp real un mediu software stabil pentru o perspectiva de 360o asupra partenerilor de afaceri si contactelor.

Entersoft CRM® este un instrument puternic pentru planificarea, organizarea si monitorizarea proceselor de afaceri si tranzactiilor cu partenerii dumneavoastra. Usor de adaptat, Entersoft CRM® creste vizibilitatea asupra clientilor, sustine lucrul in echipa, creste eficienta angajatilor si eficientizeaza suportul acordat clientilor.

Entersoft CRM® este integrat complet cu Microsoft® Outlook si este usor accesibil prin intermediul echipamentelor mobile (Windows compatibil cu telefoane Smart, Tablete, iPhone si iPad), pentru a permite personalului accesul la informatie in timp real, utilizand aceleasi instrumente de birou, toate acestea ducand la eficientizarea si productivitatea lor.

Rapoartele complexe, Raportarea si capabilitatile de tip Business Intelligence, permit personalului dumneavoastra sa creeze campanii de marketing, promotii de succes, strategii si politici de vanzare la momentul oportun. Proiecteaza si executa campanii de marketing si de vanzari, pe baza deciziilor luate in urma informatiilor introduse, atingand astfel indicatorii de performanta, fiind cu un pas inaintea competitiei.

Entersoft CRM® este integrat complet cu Entersoft ERP, insa poate fi utilizat si ca un produs stand alone, oferind solutii complete pentru:

1. Managementul Relatiilor cu Clientii

2. Campanii de Marketing

3. Managementul Serviciilor & Relatii cu Clientii

4. Integrarea cu centrale telefonice de tip CTI

5. Integrarea cu Microsoft Outlook si Lotus Notes

Pentru o oferta adaptata organizatiei dumneavoastra apasati butonul de mai jos. Veti fi contactat de un consultant in cel mai scurt timp posibil.

  
Implementari Entersoft: Entersoft Business Suite, Entersoft E-Commerce, Entersoft Mobile, Entersoft Retail
 
 

Oferte

 

Noutati