Articole Management BMM Consulting
BMM Consulting BMM Software Entersoft E-Commerce
 

ENTERSOFT E COMMERCE

Entersoft Ε-Commerce® este un software amplu destinat comertului electronic. Este complet integrat cu aplicatiile ERP & CRM, Entersoft Business Suite® sau Entersoft Expert®. Entersoft Ε-Commerce® poate fi integrat cu orice alta aplicatie software de tip ERP sau CRM stand alone.

Usor de implementat, simplu de utilizat, cu machete complexe gata predefinite, furnizeaza o gestionare globala pentru toate conceptele de business, de la cum va aparea produsul pe site, la politici de vanzare si procese automate de credit control. Sistemul primeste automat si in timp real toate informatiile necesare din aplicatia ERP si/sau CRM, creand un portal pe deplin actualizat si eficient pentru clientii dumneavoastra.

Entersoft Ε-Commerce® sprijina complet toate nevoile si functiile de e-commerce, B2C, Β2Β si portalurile companiei, in timp real.

Portalul companiei creste gradul de constientizare si vine in sprijinul clientilor finali. Informeaza si actualizeaza clientii cu informatii structurate, specifice si mereu noi imbunatatind imaginea si reputatia companiei dumneavoastra.

Cu Entersoft E-Commerce® puteti crea un portal spectaculos si il puteti adapta si actualiza clientilor companiei dumneavoastra, pentru a servi nevoilor utilizatorilor dumneavoastra si a le oferi o experienta de navigare avansata.

Este instant, usor, simplu, chiar pentru site-uri multiple si pentru diferite limbi de circulatie internationala. Pastreaza informatiile noi si are un cont de administrator pentru gestionarea companiei chiar de pe web. Este important ca odata cu cresterea si evolutia imaginii companiei dumneavoastra sa se actualizeze si portalul dumneavoastra. Entersoft Ε-commerce®este scalabil si avanseaza in acelasi ritm cu compania dumneavoastra avand o tehnologia avansata.

Creeaza propriul magazin virtual, rapid si usor, cu EntersoftE-Commerce®. O baza de date comuna, cu aplicatia dumneavoastra de tip ERP si/sau CRM pentru, produse, clienti, politici de preturi si asa mai departe, garanteaza o pornire rapida unui magazin virtual profesionist. Puteti aplica campanii, sisteme de fidelizare, sisteme de bonusuri si campanii de marketing, in orice moment.

Folositi politicile de stabilire a preturilor complexe, reduceri, sisteme de reducere la mai multe produse, promotii pentru o perioada de timp, in functie de produse, categorii de produse sau in functie de clientii dumneavoastra, livrari gratuite, multiple modalitati de plata, cadouri, cupoane si multe altele. Combinati strategia magazinului dumneavoastra virtual cu una din modalitatile de comunicare de marketing, trimiteti newsletter clientilor dumneavoastra, mostre, schimabati imaginea magazinului rapid si usor, gestionati cat mai bine reclamatiile. Cu Entersoft E-Commerce® veti castiga o diferentiere continua in piata.

Navigarea consumatorului devine simpla si usora pe poratul dumneavostra. Criterii de cautare, filtre, produse preferate, nenumarate comparatii de produse si multe altele, intaresc experienta si loialitatea clientilor. Solutia este extrem de sigura la accesul utilizatorilor si tranzactii. Sistemul international de plata PayPal este disponibil in plus fata de cardurile de credit automate fata de cele mai cunoscute banci.

Advanced Analytics integrat cu Google Analytics, ofera date importante pentru evaluarea web-ului dumneavoastra in combinatie cu datele de vanzari si statisticile. Search Engine Optimization (SEO) va aduce site-ul dumneavoastra printre primele accesate in cautarile prin intermediul Google.

Functionalitatea de B2B a Entersoft Ε-Commerce® este punctul de schimb al informatiilor B2B si realizarea tranzactiilor. Clientii, furnizorii si angajatii dumneavoastra au acces la informatii de care au nevoie 24/7 si optimizeaza costurile, pentru imbunatatirea nivelului de servicii clienti si consolidarea relatiilor de B2B.

Livrarea in timp real a tuturor informatiilor actre clientii finali, cu privire la disponibilitatea stocurilor, timpul de livare, statusul comenzii, informatii tehnice, a acelor cu privire la produse si servicii, istoricul tranzactiilor de date, RMA, date financiare si comerciale. Platforma primeste automat si in timp real informatii, aplicand reguli si politici complexe din sistemul ERP si/sau CRM.

Pentru o oferta adaptata organizatiei dumneavoastra apasati butonul de mai jos. Veti fi contactat de un consultant in cel mai scurt timp posibil.

  
Implementari Entersoft: Entersoft Business Suite, Entersoft CRM, Entersoft Mobile, Entersoft Retail
 
 

Oferte

 

Noutati