BMM Software
BMM Consulting BMM Software Entersoft Mobile
 

ENTERSOFT MOBILE

Organizati si controlati contactele si activitatile in piata, oricand, oriunde, ca si cum ati fi la birou. Cu aplicatia Entersoft Mobile® operatorii se pot bucura de o aplicatie cuprinzatoare, pe platforma Windows, compatibila cu Smartphone sau tableta PC, indeplinindu-si sarcinile si fiind la curent cu intreaga activitate a companiei oriunde s-ar afla. Entersoft Mobile® este usor de utilizat, creat pe ultima platforma tehnologica, are consum redus de resurse, poate rula atat stand alone cat si integrata complet cu aplicatii tip ERP si CRM.

Obtineti toate informatiile de care aveti nevoie pentru baza dumneavoastra de date ERP si/sau CRM, beneficiind astfel de avantajele unei singure surse de introducere a datelor pe tot parcursul canalelor de comunicare interne si externe.

Prin Entersoft Mobile® dispuneti de rapoarte analitice in sistemul de back office, pentru vanzarile realizate, obiective si abateri de la buget, cota de piata, pe segment, zona, evaluare campanii de marketing etc. Obtineti vizibilitate in timp real asupra performantelor angajatilor, avand un sistem de raportare sigur, in baza caruia puteti lua decizii prompte.

Mai mult decat atat, Entersoft Mobile 360o, furnizeaza Management-ul Online, in timp real, pe o scara larga cu Raportare MIS - Management Information System si de tip BI - Business Inteligence, oricand si oriunde. Obtineti datele de care aveti nevoie si pe echipamentele compatibile, iPhone si iPad.

Entersoft Mobile® furnizeaza solutii integrate pentru:

Pentru o oferta adaptata organizatiei dumneavoastra apasati butonul de mai jos. Veti fi contactat de un consultant in cel mai scurt timp posibil.

  
Implementari Entersoft: Entersoft Business Suite, Entersoft CRM, Entersoft E-Commerce, Entersoft Retail
 
 

Oferte

 

Noutati