Download Resurse BMM Consulting
BMM Consulting BMM Software Entersoft Retail
 

ENTERSOFT RETAIL

Entersoft Retail® este o aplicatie software avansata, conceputa special pentru industria de retail, cu functionalitati hibride (online si offline) si integrata complet cu ERP, CRM si E-Commerce.

Sustine automatizarea fluxului de lucru, mareste timpul de raspuns pentru minimizarea costurilor operationale ale proceselor si cresterea eficientei companiei, clientii beneficiind de suport si rezolvare a solicitarilor in tip real.

Entersoft Retail® va ofera informatii in timp real si propuneri pentru re-aprovizionarea stocurilor de marfa, in diferite modalitati: in magazin, magazin pentru furnizor, sediul central al furnizorilor, cat si optimizarea trasabilitatii fluxului operational in cadrul circuitului de aprovizionare.

Aveti posibilitatea sa gestionati in mod eficient si sa actualizati politicile de stabilire a preturilor, promotiilor, reducerilor, campaniilor si a intregii retele de vanzare cu amanuntul. Obtineti un bun control asupra campaniilor derulate, acest lucru asigurandu-va un avantaj competitiv pe o piata exigenta.

Entersoft Retail® sprijina complet Procesul de Vanzare cu Amanuntul, generand Vanzari, Comenzi, Chitante, Bonuri, Plati, Facturi, Retururi (RMA), procese multiple ale costurilor, propuneri de reaprovizionare a stocurilor si cuprinde cele mai bune practici pentru a se potrivi perfect nevoilor pietei, acest lucru conducand la o implementare mai usoara si mai rapida.

Aplicatia ofera un sistem de raportare complex si avansat. In baza vanzarilor introduse, aplicatia gestioneaza informatiile in timp real si genereaza analize de vanzari pentru fiecare articol, grup de produse, analize pe magazin, sucursale, zona, casier, ora etc. Obtineti status-urile si informatiile de care aveti nevoie pe PC-ul dumneavoastra sau pe smartphone, putand astfel raspunde rapid la oportunitati si de a lua decizii in baza datelor primite.

Beneficiati de functionalitatile complexe ale Entersoft Retail® si obtineti:

o Managementul Cardurilor de Membru/Loialitate (Carduri Bonus)

o RMA

o Re-aprovizionarea magazinelor cu marfa

o Lucrul cu Carduri de Credit

o Managementul Vanzarilor (POS)

o Interfata cu sisteme de supraveghere a traficului in magazin (ex: numarare vizitatori, ore de varf, etc)

o Interfata Sisteme ATM

o Interfata Etichete Electronice


Pentru o oferta adaptata organizatiei dumneavoastra apasati butonul de mai jos. Veti fi contactat de un consultant in cel mai scurt timp posibil.

  
Implementari Entersoft: Entersoft Business Suite, Entersoft CRM, Entersoft E-Commerce, Entersoft Mobile
 
 

Oferte

 

Noutati