Recomandari BMM Consulting
Resurse Recomandari
 

Ultimele Recomandari

In calitate de furnizor de servicii profesionale am apreciat proactivitatea voastra in a identifica solutii pentru imbunatatirea controlului la nivelului echipei manageriale. Conceptul de sistem de management al performantei dezvoltat de voi l-am apreciat ca fiind inovativ in domeniul instrumentelor de planificare si control. Am apreciat de asemenea implicarea pe tot parcursul etapei de culegere de date si a formularii solutiilor de implementat. Cred ca sunteti o companie cu mult peste nivelul competentelor firmelor locale de consultanta in afaceri.

A. Farcas – Presedinte Consiliu de administratie Chimica

 

Logica, Creativitate, Prezenta de spirit, Rezistenta la provocari si Ambitie

A. Nedelcu – Rompetrol

 

Profesionalism, Implicare, Perfectionism, Rabdare si Deschidere

S. Banea – Comau – Grup Fiat -Italia

 

Competitivitate, Excelenta, Inventivitate, Pasiune, Experienta

P. Gradinariu – Europharm

 

Oricine poate sa-ti spuna ca faci bine ceea ce faci. Oricine se poate uita la tine si la alti 20 si sa-ti spuna ce faceti la fel. Dar e nevoie de mult mai mult ca cineva sa-ti spuna ce nu faci bine si sa te ajute sa gasesti modalitati de a imbunatati lucrurile. E nevoie chiar de mai mult pentru ca cineva sa te ajute sa identifici lucrurile care te pot diferentia, te pot scoate din multime si te pot pune in frunte. Insa lucrul cel mai de pret pe care il poti obtine este abilitatea de a ajunge sa faci lucrurile singur. Brindusa m-a ajutat pe mine si pe multi altii sa fac asta. Daca nu va ies toate lucrurile in cel mai bun mod cu putinta, apelati la ea.

C. Sorlea – Cybercom

 

Profesionalism in abordarea si intelegerea problemelor cu care ne confruntam, creativitate si un inalt nivel de pregatire dovedite in gasirea celor mai potrivite solutii

R. Moldovan – EVW Holding

 

Uriasa capacitate de munca, implicare si cunostinte de un inalt nivel

R. Harangus – MIN Distribution

 

Intotdeauna o opinie de business matura si un partener de incredere.

Mircea P. – Impact

 

La inceput remarci cunostintele si experienta dar cand lucrurile sunt dificile, resimti implicarea si sustinerea de care ai nevoie.

N. Aloman - Chimica S.A.

 

Am obtinut rezultatele vizate si, mai mult de atat, un parteneriat pe termen lung.

A. Dascal - Frontier

 

BMM Consulting este o firma de consultanta de exceptie. Merg la “punct ochit, punct lovit “. Diagnoza, solutii, verificare in timp a aplicarii “tratamentului “ propus, corectii din mers . Iar despre materialele de specialitate puse la dispozitie pot afirma clar ca denota exact rolul asumat de echipa lor , de a ajuta oamenii de afaceri , de a contribui la crearea unei retele de oameni de afaceri in Romania cu inalt nivel de pregatire.Tot respectul!

D.Ciurescu - Leida

 

Cand optimizarea proceselor de vanzare si a activitatilor de marketing parea un proces dificil si indelungat, impreuna cu echipa de la BMM Consulting am identificat solutiile de care aveam nevoie; eficienta si implicare, cunostinte remarcabile si “ can do spirit”. Iata doar cateva din motivele pentru care ii recomand cu mare placere celor care cauta performanta.

C. Ciuceu – Carpat Instal

 

Echipa BMM Consulting a intervenit intr-un moment in care cresterea performantelor devenise o necesitate stringenta. Am apreciat atat modul de lucru cat si instrumentele avansate folosite in indeplinirea sarcinilor care au permis sa adauge valoarea asteptata muncii lor.

A.Balea - Marlex

 

O echipa care a dovedit ca poate sa puna la fel de multa pasiune in tot ceea ce face pentru clientii sai cat in firma proprie.

M.Farcas - Chimica S.A.

 

Inteligenta, Putere de munca, Cultura muncii bine facuta, Creativitate, Loialitate, Simt al umorului, Experienta profesionala, Lucru in echipa, Rezistenta la stres, toate acestea la superlativ

S. Stan – Ves S.A.