Solutii BMM Consulting
Solutii
 

Sunteti nemultumit de performanta actuala ?

Sunteti multumit si credeti ca e loc de mai bine?

Sunt doua fatete ale aceleiasi nevoi. Pentru oricare din cele doua situatii va punem la dispozitie serviciile noastre de audit pentru performanta dar si instrumente pentru managementul si cresterea performantei

Viziunea abordarii solutiilor BMM Consulting

Sustinem clientii nostri in efortul  de a creste  performanta organizationala, a proceselor si a  oamenilor. Propunem o abordare integrata si sistemica a mai multor perspective si punem la dispozitia clientilor nostri echipe cu pregatire pluridisciplinara, experienta in analiza de business, management de proces si management de proiect si nu in ultimul rand intelegerea realitatii dincolo de clisee  si teorie, ca rezultat al anilor petrecuti in pozitii manageriale in cadrul unor companii romanesti si multinationale.

 

Autentificare

Cont nou
Am uitat parola
 

Newsletter 

Recomandari

 
Oricine poate sa-ti spuna ca faci bine ceea ce faci. Oricine se poate uita la tine si la alti 20 si sa-ti spuna ce faceti la fel. Dar e nevoie de mult mai mult ca cineva sa-ti spuna ce nu faci bine si sa te ajute sa gasesti modalitati de a imbunatati lucrurile. E nevoie chiar de mai mult pentru ca cineva sa te ajute sa identifici lucrurile care te pot diferentia, te pot scoate din multime si te pot pune in frunte. Insa lucrul cel mai de pret pe care il poti obtine este abilitatea de a ajunge sa faci lucrurile singur. Brindusa m-a ajutat pe mine si pe multi altii sa fac asta. Daca nu va ies toate lucrurile in cel mai bun mod cu putinta, apelati la ea.

C. Sorlea – Cybercom