Termeni si conditii
 

BMM TERMENI SI CONDITII

Prezentul document prezinta termenii si conditiile in care S.C. BMM Consulting (denumita in continuare BMM) permite utilizarea acestui website. Va rugam sa cititi documentul cu atentie. Daca nu sunteti in totalitate de acord cu aceste conditii, va rugam sa nu utilizati serviciile furnizate prin intermediul website-ului www.bmmconsulting.ro  si nici prin intermediul paginilor legate de acesta.

Prin accesarea acestui website si a oricaror pagini legate de acesta, confirmati ca ati acceptat termenii si conditiile prezentate mai jos.

Obligatiile utilizatorului:

Utilizatorul se obliga sa foloseasca serviciile sau informatiile primite doar in scopuri legale. De asemenea utilizatorul se obliga:

-          Sa nu modifice, distribuie, transmite, reproduce, vinda sau transfera, fara acordul BMM, informatiile sau serviciile obtinute de pe sau prin intermediul acestui website. 

-          Sa nu utilizeze (sau sa permita unui tert) sa foloseasca websitul si serviciile BMM pentru a transmite, afisa, receptiona materiale care contravin dispozitiilor legale in vigoare sau materiale cu continut ofensator, obscen, vulgar, amenintator sau care sunt ilegale in vreun mod.

 

Limitarea ResponsabilitatiiBMM nu va fi facuta raspunzatoare in nici un fel pentru prejudicii, incluzand, dar nelimitandu-se la: pierderi sau cheltuieli rezultand din utilizarea websitului,  prejudicii directe sau indirecte, colaterale, incidentale sau speciale,  rezultate din lipsa de abilitati in folosirea de catre terti a websitului sau din avarii, defecte, intarzieri in operatiuni sau transmisii, erori, omisiuni, intreruperi sau virusi, chiar daca BMM sau reprezentanti ai BMM au fost avertizati despre posibilitatea producerii unor asemenea prejudicii, pierderi sau cheltuieli. In cazul redirectionarilor catre alte pagini sau resurse disponibile pe internet utilizatorii isi asuma in totalitate riscurile. Acuratetea continutului, opiniile exprimate si alte redirectionari oferite de acele resurse nu au fost aprobate, verificate sau investigate de catre BMM.

Acest website poate fi accesat atat din Romania cat si de peste hotare. BMM nu ofera nici o asigurare ca continutul acestui site se supune legilor (inclusiv celor de proprietate intelectuala) altor tari in afara Romaniei. Accesarea acestui site din afara Romaniei, se face pe riscul utilizatorului, acesta fiind singurul responsabil de respectarea legilor teritoriului in care se afla.

Drepturile de autor asupra paginilor, asupra continutului - informatiilor si materialelor postate si asupra designului paginii sunt in proprietatea BMM daca nu se stipuleaza altfel.

Marci inregistrate. Sigla BMM este marca inregistrata in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare. BMM poate (daca este necesar) revendica drepturile si asupra altor marci (cu acordul proprietarilor lor) cuprinse in acest website.

 

Folosirea Informatiilor si a materialelor. BMM isi rezerva dreptul de a modifica in decursul  timpului informatiile si materialele continute in acest website, precum si termenii si conditiile publicate pe website, fara a fi obligat sa anunte utilizatorul. Modificarile sunt considerate acceptate de utilizator daca dupa realizarea modificarilor utilizatorul continua sa utilizeze serviciile oferite.

Informatiile si materialele existente pe acest site sunt oferite pe principiul “asa cum sunt” sau  “asa cum sunt disponibile”. BMM nu isi propune si nu garanteaza tratarea exhaustiva a acestor informatii si materiale (dar va depune toate diligentele pentru ca datele expuse sa fie corecte) , neaga orice responsabilitate pentru orice greseli sau omisiuni din aceste informatii si materiale si nu isi asuma rezultatele utilizarii acestor informatii neasistate de catre consultantii BMM. BMM nu ofera niciun fel de garantie, expresa sau tacita, in legatura cu lipsa de virusi de computer sau cu informatiile si materialele, pentru, dar nelimitandu-se la: incalcarea de drepturi ale tertilor, titlu, potrivirea cu un anumit scop sau comercializare.

 

Informatii cu caracter personal: Toate informatiile cu caracter personal transmise  catre BMM prin intermediul acestui website vor fi luate in considerare si vor ramane in proprietatea BMM, putand fi folosite in mediul intern al companiei fara restrictii insa nu vor fi dezvaluite nici unei terte persoane. Aceste informatii vor fi folosite numai in scopuri de marketing si pentru evaluarea portofoliilor personale si a CV-urilor.

 

Colectarea de Informatii: Informatiile puse la dispozitia BMM prin intermediul acestui website vor fi luate in considerare si vor ramane in proprietatea BMM. Tehnicile, conceptele, know-how-ul sau ideile puse la dispozitia BMM de catre orice vizitator prin intermediul acestui site vor putea fi folosite fara restrictii si pentru orice scop. BMM  nu va fi tinuta de nici o obligatie de confidentialitate cu privire la informatiile puse la dispozitia sa, cu exceptia acordurilor contractuale sau acorduri  incheiate de BMM in mod direct cu clientii.

Securitate

BMM nu poate controla si nu poate oferi nici un fel de garantii privind securitatea informatiilor care trec prin Internet.

 

Autentificare

Cont nou
Am uitat parola
 

Newsletter